arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-clover icon-flower icon-global icon-toy icon-balloon icon-whatsapp

Romée (6 jaar) doet verslag van de NKH

Romée was een van de Razende Reporters die verslag deed van de Nationale Kinderherdenking. Ze vertelde bijvoorbeeld waarom de vlag halfstok hangt op 4 mei, wie George Maduro was en ze deed een echt ‘grote-mensen-interview’ met Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag.
Medailles

Romée bracht alle onderdelen van de herdenking heel mooi in beeld en natuurlijk zong ze ook mee met het lied ‘Twee minuten stilte’ van Kinderen voor Kinderen. Ze legde een herdenkingssteentje en liet een roos achter ter nagedachtenis aan alle oorlogsslachtoffers. Nieuwsgierig als ze was vroeg ze ook nog even waarom een meneer allemaal medailles op zijn jas had.

Je hebt het supergoed gedaan Romée! Misschien word jij later wel journalist en kom je dan ook naar de Nationale Kinderherdenking. 

Benieuwd naar het vlog van Romée? Bekijk hem hieronder of op YouTube.