arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Gezocht: toneelspelers voor Nationale Kinderherdenking

Zit jij in groep 7 of 8 en lijkt het je leuk om een theatervoorstelling te maken? Geef je dan op voor het theaterproject van de Nationale Kinderherdenking en wie weet sta jij 4 mei op het podium in Madurodam.

Wat ga je doen?

Op 4 mei organiseert de Stichting Nationale Kinderherdenking 4 mei de Nationale Kinderherdenking, een herdenking speciaal voor en door kinderen. Samen met twee regisseurs van Theater Na de Dam maak je een korte theaterscene die onderdeel is van de herdenking. In vier repetities maken we deze heel korte voorstelling. Je hoeft niet perse ervaring met toneelspelen te hebben, wel moet je alle repetities beschikbaar zijn. De repetities zijn in Madurodam op:

   • dinsdag 30 april van 11:00 - 15:00 uur
   • donderdag 2 mei van 11:00 - 15:00 uur
   • vrijdag 3 mei van 11:00 - 15:00 uur

   Op zaterdag 4 mei repeteren we vanaf 13:00 uur. Het echte optreden is tijdens de herdenking tussen 19.30 en 20.00 uur.

   Meld je nu aan!

   Lijkt het jou leuk om mee te doen? Of heb je (klein)kinderen die mee willen doen?Geef je dan gratis op door te mailen naar Joya de Bock. Heb je vragen? Bel met Joya (06-42067104).

   Kom naar de Nationale Kinderherdenking 4 mei

   Wil je niet optreden maar wil je wél naar de Nationale Kinderherdenking komen? Geef je dan hier op.